Stationsstraat in Elst via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Stationsstraat - 6662BA - Elst beschikbaar per 2023-10-09 in het mooie Elst. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Stationsstraat - 6662BA - Elst
Ben je op zoek naar een rustige en gezellige woning waar je in alle rust kunt studeren? Dan is deze plek perfect voor jou! Onze huisgenoten zijn vriendelijk en respectvol, waardoor je je snel thuis zult voelen.De locatie is ook ideaal, met goede verbindingen naar zowel Nijmegen als Arnhem. In minder dan 10 minuten ben je al in het hart van deze bruisende steden. Bovendien is het treinstation op loopafstand, waardoor je nog gemakkelijker kunt reizen.Wacht niet langer en kom snel langs om deze geweldige woning zelf te ervaren! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Stationsstraat – 6662BA – Elst via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Elst aan de Stationsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Elst. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Elst wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Elst- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Stationsstraat in Elst

Stationsstraat in Elst via Kamernet
Stationsstraat in Elst via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo