Stuwstraat in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Stuwstraat - 2516TS - Den Haag beschikbaar per 2023-10-04 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 17 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Stuwstraat - 2516TS - Den Haag
Beste mensen,Hierbij bied ik deze mooie kamer aan die zich op een top locatie begeeft vanwege nabij gelegen winkel centrum, Station Hollands spoor en is zeer makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je hebt meerdere supermarkten op loopafstand en een kleine winkel centrum met o.a action, jumbo, aldi en een slager, is dit niet voldoende dan heb je de mooie centrum van Den Haag op zeer korte afstand en vele leuke winkeltjes in nabij gelegen afstand. Tram 15, 16 en 1 begeven zich op 5 min loopafstandDe kamer word geleverd zoals op de foto’s te zien is. De douche en toilet word gedeeld met 1 persoon (een meisje in dit geval). In totaal heb je 2 huisgenoten, beneden woont er iemand die over zijn eigen toilet en douche beschikt en boven zijn er 2 kamers waarvan 1 al bewoond is door een dame. Zoals je op de foto kunt zien is er kamer gemeubileerd en beschikt over een: Balkon, bed, bureau, wasmachine magnetron/oven, internet/Tv aansluiting, bureaustoel en een keuken met afzuiging en elektrische kookplaat.Inschrijving is uiteraard mogelijk voor 1 persoon en een parkeervergunning is ook geen enkel probleem.Voor een bezichtiging zie ik graag een berichtje tegemoet en kom gerust kijken!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Stuwstraat – 2516TS – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Stuwstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 17
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Stuwstraat in Den Haag

Stuwstraat in Den Haag via Kamernet
Stuwstraat in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo