Tempelplein in Sittard via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Tempelplein - 6131JC - Sittard beschikbaar per 2023-04-15 in het mooie Sittard. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Tempelplein - 6131JC - Sittard
Lege kamer voor 1 persoon met eigen wastafel. De kamer is van goed formaat en heeft al een gordijn.Je deelt de keuken en badkamer. Keuken heeft alle apparatuur, waaronder koelkasten, oven, magnetron en een vaatwasser. Er is een dakterras dat je deelt is erg leuk, vooral in de zomer. Ook zijn er schoonmaakspullen en een stofzuiger die iedereen mag gebruiken. Voor het huis is ook een plek waar je eventueel je fiets kunt stallen.De kamer is gelegen in het centrum van Sittard. Je bent op loopafstand van alle winkels. Het is ook maar 15 minuten lopen naar het station. Je kunt ook de bus nemen van ongeveer 4 minuten, er is een busstation recht tegenover het huis. Dit maakt de woning een goede optie voor mensen die in Sittard willen wonen en werken, maar ook voor mensen die in Maastricht willen studeren. De verbinding met Maastricht is echt goed en beter dan wanneer je bijvoorbeeld in België woont.Tot 1 september kun je de kamer krijgen voor slechts 295 euro per maand, incl. g/w/l. Daarna is de prijs van de kamer 485 euro per maand incl. g/w/l.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Tempelplein – 6131JC – Sittard via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Sittard aan de Tempelplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Sittard. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Sittard- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 295
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Tempelplein in Sittard

Tempelplein in Sittard via Kamernet
Tempelplein in Sittard via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo