Trumanlaan in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Trumanlaan - 3527BP - Utrecht beschikbaar per 2023-02-15 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 72 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Trumanlaan - 3527BP - Utrecht
Een instap klaar 3 kamer appartement met balkon te huur in Utrecht. 2 slaapkamers en een doorzonwoonkamer. Gratis parkeren.De woning ligt tegenover winkelcentrum Nova. Supermarkten, drogisterijen, Action en ene aantal kleine kledingwinkels op 50 meter afstand. Afstand tot het centrum is 10 minuten op de fiets en 5 minuten met de bus. Ook Utrecht Centraal is met de bus in 5 minuten te bereiken. Daarnaast stopt de bus naar Woerden voor de deur.Uitvalswegen A12 en A2 perfect bereikbaar.De woning is recent helemaal vernieuwd. Nieuwe keuken en badkamer, verlaagd plafond met spotjes en compleet gestuct. Keuken geeft toegang tot het balkon op het zuidwesten. Het appartement beschikt over een gedeelde fietsenstalling met plek voor 2 fietsen. Afgesloten gezamenlijke binnentuin.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Trumanlaan – 3527BP – Utrecht via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Trumanlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1500
Aantal m2 – 72
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Trumanlaan in Utrecht

Trumanlaan in Utrecht via Kamernet
Trumanlaan in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo