Van Royenlaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Van Royenlaan - 9721EP - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Van Royenlaan - 9721EP - Groningen
Per 1 april komt er één kamer vrij op een leuke plek aan de zuidkant van Groningen, in de gewilde wijk Helpman. Er zit een supermarkt en verschillende eetgelegenheden binnen loopafstand en met tien minuten fietsen zit je in de binnenstad of op het hoofdstation.Op dit moment wonen we met 2 jongens en 2 meisjes. 1 van de meisjes gaat ons verlaten en daarom zoeken wij een nieuwe vrouwelijke huisgenoot.Het appartement bevindt zich op de tweede etage en heeft een badkamer, toilet, keuken en balkon die je met de drie huidige bewoners deelt.De huurprijs van de kamer (14m2) bedraagt € 410,- incl. G/W/L en alle extra’s.Heb je interesse in de kamer? stuur dan een berichtje/filmpje van jezelf, welk(e) studie/werk je doet en je hobby’s.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Van Royenlaan – 9721EP – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Van Royenlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 380
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Van Royenlaan in Groningen

Van Royenlaan in Groningen via Kamernet
Van Royenlaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo