van Sytzamastraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - van Sytzamastraat - 8933DV - Leeuwarden beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - van Sytzamastraat - 8933DV - Leeuwarden
Kamer van 16m2 te huur in studenten woning De kamer is op 10 minuten fietsen van Stenden en NHL en supermarkt en binnenstad ook op fietsafstand. Ben jij een gezellig persoon en op zoek naar een nieuwe woning stuur mij dan een bericht met een kort verhaaltje over jezelf ( welke opleiding, hobby, wat voor persoon je bent) en dan laat ik jouw zo snel mogelijk iets terug weten!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – van Sytzamastraat – 8933DV – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de van Sytzamastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 330
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de van Sytzamastraat in Leeuwarden

van Sytzamastraat in Leeuwarden via Kamernet
van Sytzamastraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo