Veerstraat in Waardenburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Veerstraat - 4181AG - Waardenburg beschikbaar per 2023-08-25 in het mooie Waardenburg. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Veerstraat - 4181AG - Waardenburg
Te huur caravan . Landelijk in het buitengebied van Waardenburg. tussen Utrecht, Den Bosch, Tiel, Zaltbommel dicht bij de a2.Veel buiten ruimte/ op stuk weiland.Zelfstandige woonruimte voor korte of lange periode. Eigen voorzieningen zoals gasfornuis, koelkast, kachelCaravan heeft een leuke zithoek en 2 persoons bedGratis parkeren prijs 625,- inclusief elektra 3 kw en water ,huisafval excl gasflesWasmachine en droger aanwezig TEGEN BETALINGGratis wifigratis parkeren1 maand borg. Voor werkend persoon.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Veerstraat – 4181AG – Waardenburg via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Waardenburg aan de Veerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Waardenburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Waardenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Waardenburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 625
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Veerstraat in Waardenburg

Veerstraat in Waardenburg via Kamernet
Veerstraat in Waardenburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo