Voorstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Voorstraat - 2611JL - Delft beschikbaar per 2024-07-13 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Voorstraat - 2611JL - Delft
Wij zijn een groot studentenhuis in het centrum van Delft met 19 huisgenoten. Ik ga ruim een half jaar in het buitenland studeren, dus stel mijn heerlijke kamer voor deze periode beschikbaar. We zijn een sociaal hecht huis, maar als je wat meer op jezelf wil leven is dat ook geen probleem. Samen een biertje drinken, sporten en in de zonovergoten tuin zitten zijn naast studeren onze gewoontes. De huurprijs is trouwens incl brood/schoonmaakspullen/toiletpapier,sauzen/kruiden/etc. Lijkt het je gezellig of wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Voorstraat – 2611JL – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Voorstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 515
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Voorstraat in Delft

Voorstraat in Delft via Kamernet
Voorstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo