Watervlietseweg in Ijzendijke via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg) is een mooi in Ijzendijke welke per Sun, 14 Jan 2024 18:54:31 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg)
Ruime woning ideaal voor personeelshuisvesting die aan zeker 23 mensen onderdak kan bieden. De woonruimtes zijn gelegen in landelijk gebied van IJzendijke op slechts korte afstanden gelegen van diverse uitvalswegen naar Breskens, Oostburg, Retranchement, Sluis en Knokke. De ruime woning is verdeeld in 2 woonlagen en op het achtergelegen terrein 2 chalets. Indeling: entree, hal,…

Appartement in Ijzendijke (Watervlietseweg) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Ijzendijke aan de Watervlietseweg  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Ijzendijke. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Ijzendijke- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 0.00
Aantal m2 – 360
Aantal kamers – 15

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Watervlietseweg in Ijzendijke

Watervlietseweg in Ijzendijke via Papayo.nl
Watervlietseweg in Ijzendijke via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo