Wilhelminastraat in Waalwijk via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat) is een mooi in Waalwijk welke per Sun, 14 Jan 2024 18:45:55 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat)
Omschrijving woning Beschikbaar: 20-10- 2019. Wilhelminastraat te Waalwijk. Nieuwbouwproject: Appartementen in voormalige huishoudschool gelegen in hartje centrum! Algemeen: De voormalige Huishoudschool is een begrip in het centrum van Waalwijk. Op loopafstand zijn werkelijk alle openbare gebouwen en winkels te bereiken. In totaal worden 43 prachtige nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Er is 1 aparte en ruime slaapkamer beschikbaar….

Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Waalwijk aan de Wilhelminastraat  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Waalwijk. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Waalwijk- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 959.00
Aantal m2 – 45
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wilhelminastraat in Waalwijk

Wilhelminastraat in Waalwijk via Papayo.nl
Wilhelminastraat in Waalwijk via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo