Witbreuksweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Witbreuksweg - 7522ZA - Enschede beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Witbreuksweg - 7522ZA - Enschede
Ben jij of ken jij iemand die momenteel op zoek is naar een kamer in Enschede? Laat het weten want wij zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot!In het bos op de campus komt binnenkort een kamer vrij in Huize Piekosaurus! Momenteel zijn wij met 5 mannen en 4 vrouwen tussen de 18 en 25. De kamer komt vrij rond begin april, dus daarom zoeken wij een leuke, spontane, nieuwe huisgenoot.We zijn een divers huis met allemaal verschillende studieachtergronden. Bijna iedereen is actief bij een studievereniging, sportvereniging, studentenvereniging of dispuut. Dagelijks zijn wij te vinden op de atletiekbaan, het hockeyveld, jiujitsu mat, klimmuur, voetbalveld, in het zwembad, danszaal en de sportschool. We zijn een hecht huis waar iedere dag wordt gekookt en veel dingen ondernomen worden. Zo gaan we samen naar borrels, feestjes, en sportactiviteiten. Om de week hebben we een huisavond en ieder jaar vieren we samen sinterklaas en kerst. Onze huisvakantie naar Praag vorig jaar was een groot succes en ook dit jaar gaan we weer samen een weekend weg.Het huis heeft een gezamenlijke woonkamer, keuken, wasmachine en droger. Elke kamer is ongeveer 16m2 met een eigen badkamer en groot raam. Daarnaast bevindt het huis zich op de begane grond waardoor we makkelijk toegang hebben tot de patio met zitplaatsen en bbq.Bij jij een (aankomend) student die zich bij ons huis vind passen? Stuur dan een mailtje met wat leuks over jezelf en je telefoonnummer en wie weet wordt je uitgenodigd voor een hospiteeravond!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Witbreuksweg – 7522ZA – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Witbreuksweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Witbreuksweg in Enschede

Witbreuksweg in Enschede via Kamernet
Witbreuksweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo