Zijlweg in Haarlem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Zijlweg - 2013DG - Haarlem beschikbaar per 2023-10-16 in het mooie Haarlem. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 40 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Zijlweg - 2013DG - Haarlem
DOOR CANCELLING WEER BESCHIKBAAR ­čÖé – ALLEEN VROUWEN SVPOp 5 minuten van fietsen van het station en op 30 minuten van het strand, vind je mijn fantastische studio. Het is op loopafstand van het centrum en de supermarkt. De studio is ongeveer 40m2 en is helemaal voor jezelf. Omdat ik een paar maanden weg ga, is mijn studio voor die tijd gemeubileerd te huur. Ik zoek een rustige, werkende vrouw.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Zijlweg – 2013DG – Haarlem via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Haarlem aan de Zijlweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Haarlem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u ge├»nteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Haarlem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 950
Aantal m2 – 40
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zijlweg in Haarlem

Zijlweg in Haarlem via Kamernet
Zijlweg in Haarlem via Kamernet
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo