Blekerstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Blekerstraat - 7513DS - Enschede beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Blekerstraat - 7513DS - Enschede
*We are open for internationals!*Wij zijn op zoek naar een leuke huisgenoot per 1 maart! Huize Waterloo is een gemengd huis van 6 studenten. Wij vinden het leuk om wel eens uit te gaan op zijn tijd en een borreltje te houden! Houd jij daar ook van? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! :)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Blekerstraat – 7513DS – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Blekerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 365
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Blekerstraat in Enschede

Blekerstraat in Enschede via Kamernet
Blekerstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo