Paul Krugerstraat in Vlissingen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Paul Krugerstraat - 4381WR - Vlissingen beschikbaar per 2023-08-28 in het mooie Vlissingen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Paul Krugerstraat - 4381WR - Vlissingen
Te huur per direct voor nette studenten en werkenden pp met vaste baan, alle openbare voorzieningen zoals bus, trein op loopafstand van de HZ. Winkelcentrum en strand ook op loopafstand bereikbaar. Bij akkoord wordt contract gemaakt en documenten gevraagd. Huisregels worden nageleefd. Reactie per mail of telefonisch, Alvast bedankt.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Paul Krugerstraat – 4381WR – Vlissingen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Vlissingen aan de Paul Krugerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Vlissingen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Vlissingen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 480
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen

Paul Krugerstraat in Vlissingen via Kamernet
Paul Krugerstraat in Vlissingen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo