Campuslaan in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Campuslaan - 7522NG - Enschede beschikbaar per 2023-04-14 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Campuslaan - 7522NG - Enschede
The Cave is een gezellig studentenhuis op de campus van Universiteit Twente. We wonen samen met 14 mensen, waarvan 8 mannen en 6 vrouwen.We eten elke dag samen en er is altijd wat te doen in de woonkamer, of dat nou een biertje is, mariokart, een bordspel of een goed gesprek. Gedurende het jaar organiseren we verschillende activiteiten zoals Kerstdiner, Paasontbijt, Sinterklaas, Oud en nieuw, 14-kamertocht en een flatweekend. In het kort, genoeg activiteiten/motivatie om je helemaal de tering in te zuipen. Er is daarnaast altijd ruimte voor spontaniteit wat groots gewaardeerd wordt, zoals Flochella , lasergamen, padellen, halloween etc.Naast alle gezelligheid en bier drinken is er natuurlijk genoeg ruimte om te studeren of je even terug te trekken in je kamer. Er zijn namelijk geen verplichtingen in ons huis.Naast dat we actief zijn binnen het huis, zijn we ook hecht met onze buren. Samen organiseren wij namelijk hét grootste Flatfeest op de campus! Dan nog even wat logistieke informatie over de kamer:De kamer is 13m2 en bevind zich op de begane grond. Hij is beschikbaar vanaf midden april en de huur bedraagt ongeveer 300 euro per maand inclusief. We delen een woonkamer, een keuken, 2 wc’s, een washok en een badkamer met 3 douches. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stel je kort voor in een berichtje met een foto als dat kan. We kijken ernaar uit van je te horen!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Campuslaan – 7522NG – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Campuslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 300
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Campuslaan in Enschede

Campuslaan in Enschede via Kamernet
Campuslaan in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo