Hoogstraat in Wageningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hoogstraat - 6701BR - Wageningen beschikbaar per 2024-07-15 in het mooie Wageningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hoogstraat - 6701BR - Wageningen
Lieeeeeve kamerzoekende meiden!Ben jij aankomend student en nog op zoek naar een vrouwenhuis als basis van je studententijd, of woon je al in Wageningen, maar zit je nog niet helemaal op je plek? Geen zorgen!! Wij, Huize Octovivo, zijn namelijk niet op zoek naar 1, maar naar 2 nieuwe huisgenootjes vanaf halverwege juli. Even wat over ons: wij zijn een gemengd vrouwenhuis en wonen met 10 meiden (allemaal lid bij een studentenvereniging) midden in het centrum. Een huis vol gezelligheid waar altijd samen wordt gegeten, spelletjes gespeeld worden en we leuke huisavonden organiseren. Er is bij ons altijd wel iemand thuis om gezellig mee te kletsen met een kopje thee of een bierie. Verder zijn we ontzettend fan van videoland programma’s (tempa, bachelor, love island, prince charming, etc.) en iedere avond staat er wel iets culinairs op tafel. Feestjes hoef je ook zeker niet te missen!!Ieder jaar organiseren we een kerstdiner, een datediner, gaan we op huisweekend(en) en vieren we sinterklaas. Al deze leuke activiteiten doen we in onze woonkamer of op ons mega grote dakterras (met een parel van een loungeset!!)Er komen dus 2 kamers vrij per half juli- 1x vast, ongemeubileerd, 9m2, +- 380,– 1x 1 jaar onderhuur met grote kans op vast, gemeubileerd, 18m2, +- 450,- Zie jij jezelf wel bij ons wonen? Heb je zin en tijd om moeite in een actief huis te stoppen? En heb je zin om keihard mee te blèren met ons huislied? Stuur ons dan zeker een berichtje over jezelf met een foto erbij en wie weet zien we je dan dinsdagmiddag/avond 18 juni bij ons thuis op de hospi! Liefs,Huize Octovivo ❤️Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hoogstraat – 6701BR – Wageningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Wageningen aan de Hoogstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Wageningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Wageningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Wageningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 380
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hoogstraat in Wageningen

Hoogstraat in Wageningen via Kamernet
Hoogstraat in Wageningen via Kamernet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo