Damsterdiep in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Damsterdiep - 9713EN - Groningen beschikbaar per 2023-03-02 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Damsterdiep - 9713EN - Groningen
Casa Compton is opzoek naar een onderhuurder (met kans op doorstromen)! (M) Per direct tot en met midden/eind mei zijn wij opzoek naar een onderhuurder (met kans op doorstromen). We vinden het mooi als je bij Albertus zit of lid wil worden, maar dit is absoluut geen vereiste.Wij zijn een hecht, actief Albertushuis van 11 gasten en onze huiskat Mickey. Elke dinsdag hebben we huisavond en daarnaast is er altijd wel iemand in de GK te vinden. Verder hebben we ook veel huisactiviteiten zoals OHD, huisweekend, kerstdiner, Sinterklaas en anderen dingen. We hebben een grote GK, mooie tuin en alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Ons huis ligt aan het Damsterdiep. Met vijf minuten fietsen ben je op de Grote Markt en naar Zernike is 15 minuten fietsen.Heb je interesse? Reageer dan hier of op myhospi en misschien nodigen we je uit voor de Hospi dinsdag 7 maart.Sybrand ‘20Friso ’20Tsjuck ’21Maarten ‘22Job ‘21Roeland ‘22Oscar ‘22Bob ‘22Nout ‘22KayInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Damsterdiep – 9713EN – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Damsterdiep en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 513
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Damsterdiep in Groningen

Damsterdiep in Groningen via Kamernet
Damsterdiep in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo