Amelandsstraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Amelandsstraat - 8911KA - Leeuwarden beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Amelandsstraat - 8911KA - Leeuwarden
Deze studentenkamer biedt een ideale woonervaring en bevindt zich in het bruisende stadscentrum. Met supermarkten, scholen en verschillende voorzieningen op slechts een steenworp afstand, is dit de perfecte locatie voor een student die zowel toegankelijkheid als een bruisend stadsleven zoekt.Deze knusse kamer maakt deel uit van een gedeelde woonruimte, waar je toegang hebt tot een gemeenschappelijke keuken en badkamer, gedeeld met slechts twee andere huurders. Verder is er een wasmachine beschikbaar die zich bevind in een speciale ruimte waar je ook je kleren kunt drogen.NHL Stenden:- 5 MinVan Hall Larenstein:- 6 MinBioscoop:- 3 MinSupermarkt:- 2 Min of benedenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Amelandsstraat – 8911KA – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Amelandsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 510
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Amelandsstraat in Leeuwarden

Amelandsstraat in Leeuwarden via Kamernet
Amelandsstraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo