Hanenberglanden in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hanenberglanden - 7542EM - Enschede beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hanenberglanden - 7542EM - Enschede
gelegen in wijk Stroinkslandenruime kamer, ernaast is badkamer en douche met toilet. Etage lager is de keukengezamenlijke tuin en garage op de begane grond.Kamer dichtbij winkelcentrum stroink.Tuin is gemeenschappelijkVeel opbergruimte in de garage en naast het huisKamer heeft al een beetje meubilair. U kunt natuurlijk ook uw eigen spullen brengen. Wilt u sneller geholpen worden dan is het advies om te bellen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hanenberglanden – 7542EM – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Hanenberglanden en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hanenberglanden in Enschede

Hanenberglanden in Enschede via Kamernet
Hanenberglanden in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo