Hengelolaan in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hengelolaan - 2545JT - Den Haag beschikbaar per 2023-09-06 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 70 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hengelolaan - 2545JT - Den Haag
Zeer stijlvol ingericht appartement boven winkelcentrum leyweg. Voorzien van alle gemakken en voorzieningen voor onbezorgd woongenot. Voorzieningen: • 2 slaapkamers (Jouw kamer is circa 20m2)• Woonkamer met open keuken • Vaatwasser• Balkon met balkon eettafel en de hele dag zon zicht • TV met embilight, Netflix en Smartapps • Wasmachine met droog en strijk functie Locatie:• Het huis bevindt zich boven het grootste winkelcentrum van Den Haag. • Leyweg winkelcentrum bevat grote winkels zoals Hema, KFC, Eazie, Action, Blokker, Kruidvat etc allemaal binnen enkele minuten loopafstand. • Gelegen in de buurt van recreatiecentrum Uithof• Op 15 minuten afstand van strand Kijkduin• Direct midden in knooppunt leyweg voor directe toegang tot alle tram en busvervoer. Het appartement delen we en al het onderstaande is inbegrepen in de prijs: * Vaatwasmachine (Weinig schoonmaak dus in het huis)* Onderhoud / Reparaties / Verzekeringen* Gebruik van alle apparaten die je nodig hebt (deze hoef je dus niet mee te nemen of aan te schaffen). * Beddengoed * Rustige omgeving voor leren / werken* Gemak / comfort * Verzekering* Onderhoud & Schoonmaak appartementen complex (Dus buitenkant van het huis en de gallerij)—Extra kosten: * Gas & Elektriciteit * Internet* Gedeelde huishoud producten (vaatwastabeletten, schoonmaakdoekjes etc.)Totaal +- : €150,- –Vacature: Ik heb een Oosterse cadeauwinkel met waterpijpen, oosterse cadeaus, Oudh parfums en andere luxe producten van hoge kwaliteit in het centrum van Den Haag. Ik heb 10-11 uur werk per week (vrijdag + zaterdag) in de winkel, die we kunnen verdisconteren of verrekenen met de kamerprijs. In dat geval heb je dus bijna een kamer gratis! ;). Iedereen die daarin geïnteresseerd is, zou me ook hun vaardigheden en eerdere werkreferenties moeten schrijven.—Ik kan huren voor een periode van 12 maanden. Daarna is het onbekend. Na 12 maanden sta ik ook open om het complete appartement te verhuren, aangezien ik buiten Nederland ga reizen.De wijze van huren is Hospita verhuur.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hengelolaan – 2545JT – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Hengelolaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 595
Aantal m2 – 70
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hengelolaan in Den Haag

Hengelolaan in Den Haag via Kamernet
Hengelolaan in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo