Hoogeweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Hoogeweg - 9746TN - Groningen beschikbaar per 2024-02-05 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 21 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Hoogeweg - 9746TN - Groningen
Een perfecte start van je avontuur in Groningen. Tijdens je verblijf in deze short-stay kamer kan je de stad leren kennen en ben je verzekerd van een mooie moderne studio. Hierna is het mogelijk om een long-stay kamer te boeken.Premium kamers met een adembenemend uitzicht! Duik de boeken in in één van de stille studieruimtes, werk aan de conditie in de fitness of geniet van een lekkere maaltijd onder vrienden in de gemeenschappelijke eetzaal met uitzicht over de campus.Het studentencomplex ligt op een paar minuten afstand van de universiteitsgebouwen en ongeveer 14 minuten op de fiets van het centrum van de stad. Binnen het gebouw is een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachines en drogers, diverse studieruimtes, een spelletjes kamer (poolbiljart, tafeltennistafel, etc), een gym en een fietsenstalling. En er is de mogelijkheid op een privé diner kamer te boeken.Buiten bevindt zich een centrale verzamelplaats voor huisafval.De studio’s zijn gestoffeerd en gemeubileerd en zijn voorzien van:- Gordijnen, kledingkast met spiegel en een bureau met stoel- Keukenblok met 2 pits keramische kookplaat, combi magnetron, en koelkast- Badkamer met douche, toilet en wastafel- 2-persoonsbed met matrasDit is een zelfstandige studentenkamer op de 3e verdieping*Conditions and extra costs:· We only rent to students. If you are no longer a student, you have to leave within 6 months.· Rental is for students for a fixed period of six months and can not be terminated prematurely· Sublease is not allowed and is actively checked. In the rent are the following fees included:· Service charges· Supplies· Furnishing and furniture One-time payment in advance:· Registration fee | € 50.00· Security deposit | € 750.00· Administration fee | € 75.00· Final cleaning studio | € 100.00Administration costs include the following cost items:- Programming / registering the (electronic) locking system;- Bilingual delivery of rental agreement;- Written and oral explanation of regulations;- Delivery of the house including explanation of the location;- (pre) inspection when leaving the house.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Hoogeweg – 9746TN – Groningen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Groningen aan de Hoogeweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 795
Aantal m2 – 21
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hoogeweg in Groningen

Hoogeweg in Groningen via Kamernet
Hoogeweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo