Kraneweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kraneweg - 9718JG - Groningen beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kraneweg - 9718JG - Groningen
Per 01-03 komt mijn kamer vrij aan de Kraneweg. De kamer is 14m2 groot en de huur bedraagt €523,- inclusief. Je zult komen te samenwonen met 5 huisgenoten, die allen studeren & werken. In het huis zit 1 grote gedeelde keuken, 2 wc’s en 2 badkamers. Daarnaast heeft het een groot dakterras over praktisch de gehele oppervlakte, waar je in de lente & zomer heerlijk kunt chillen. Ook zit er in de kamer een wasbak met kastjes ingebouwd.Gordijnen mogen gratis blijven hangen. Deze zijn geheel verduisterend. Koelkast is eventueel over te nemen voor een zacht prijsje. In het huis zijn geen echte verplichtingen, al proberen we wel elke dinsdag een huisavond te houden met degenen die er dan bij kunnen zijn. Daarnaast is er vaak wel iemand in voor een biertje. Lijkt jou deze kamer wat? Stuur dan even een berichtje en kunnen we een afspraak zodat je het huis/kamer in het echt kan beschouwen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kraneweg – 9718JG – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Kraneweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 523
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kraneweg in Groningen

Kraneweg in Groningen via Kamernet
Kraneweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo