Nassaustraat in Eindhoven via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Nassaustraat - 5616AG - Eindhoven beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Eindhoven. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Nassaustraat - 5616AG - Eindhoven
Huisgenoot gezocht!!Omdat één van onze huisgenoten ons gaat verlaten, komt er begin april een plekje vrij in het Nayadehuis! De kamer is ongeveer 16m2 groot en voor +- 300 euro inclusief per maand zit je goed. We zijn opzoek naar een student die studeert aan de TU/e of een HBO-instelling te Eindhoven.Naast een kamer, biedt het Nayadehuis je nog veel meer. Wij wonen hier gemengd met 11 man, dus er wordt altijd gezellig geleefd in huis. Mocht er toch ineens niemand thuis zijn, dan hebben wij nog twee hele lieve kippen om je te vergezellen. We delen de woonkamer, keuken, toiletten (3x), douche (2x) en wasmachine. We proberen zoveel mogelijk samen te eten en door middel van een poetsrooster blijft ons huis goed leefbaar. We hebben een keuken voorzien van alle gemakken, dus er kan lekker gekookt worden. Daarnaast hebben we een balkon en een barbecue in de voortuin zodat we op zomerse dagen extra veel van de zon kunnen genieten. Als huis doen we veel gezellige activiteiten en we organiseren elk jaar een groot huisfeest.We zijn onderdeel van de Eindhovense studenten zwem- en waterpolovereniging Nayade. Mocht je dus historie of ambitie hebben als zwemmer/waterpoloër, dan heb je zeker een streepje voor!Ben je nog steeds geïnteresseerd in ons studentenhuis? Stuur dan vooral een kort verhaaltje + foto van jezelf. Onze kijkavond zal op 27 maart a.s. plaatsvinden. Wie weet tot op onze kijkavond!Groetjes met een zachte g,De NayadehuisbewonersInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Nassaustraat – 5616AG – Eindhoven via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Nassaustraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Eindhoven. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Eindhoven- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 300
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nassaustraat in Eindhoven

Nassaustraat in Eindhoven via Kamernet
Nassaustraat in Eindhoven via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo