J.C. Kapteynlaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - J.C. Kapteynlaan - 9714CS - Groningen beschikbaar per 2023-03-08 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - J.C. Kapteynlaan - 9714CS - Groningen
Per direct is deze dubbele kamer te huur aan de J.C. Kapteynlaan gelegen in de populaire Korrewegbuurt. In dit studentenhuis wordt samengeleefd met 3 medebewoners. OmgevingDe woning is gelegen aan de Korrewegwijk in het centrum van Groningen. De denkbare voorzieningen bevinden zich op loop- en fietsafstand van de woning zoals supermarkten, winkels en eet- en drinkgelegenheden. Daarnaast is het Zernike terrein op minder dan 15 fietsminuten te bereiken. Toch behoefte aan de binnenstad? De Grote Markt is slechts enkele minuten fietsen verwijderd van de woning.IndelingGezamenlijke entree in de hal met trapopgang. De kamers bevinden zich op de tweede etage van het pand. De eerste kamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand. De tweede kamer bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Ideaal om je slaapkamer en je woonkamer van elkaar te scheiden. Verder zijn de keuken, badkamer en toilet tevens op de tweede etage gelegen, welke gedeeld worden met 3 medebewoners. Aan de achterzijde is het gezamenlijke balkon gelegen.HuurprijsopbouwKale huur: €245,00Voorschot G/W/E: €60,00Gemeentelijke heffingen: €30,00De totale huurprijs bedraagt €335,00 inclusief voorschot G/W/E en gemeentelijke heffingen. Indien je interesse is gewekt na het zien en lezen van de advertentie, kun je dit kenbaar maken door middel van het achterlaten van een reactie.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – J.C. Kapteynlaan – 9714CS – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de J.C. Kapteynlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 335
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de J.C. Kapteynlaan in Groningen

J.C. Kapteynlaan in Groningen via Kamernet
J.C. Kapteynlaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo