Oudemansstraat in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oudemansstraat - 2522SM - Den Haag beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oudemansstraat - 2522SM - Den Haag
Kamer van 30m2 nabij Den Haag HS is per 15-11-2023 beschikbaar. De kamer bevindt zich in een appartement op de begane grond, ongeveer 70m2, bestaat uit twee kamers en heeft een achtertuin van 80m2. Deel keuken en badkamer met 1 persoon. Het appartement is volledig ingericht met koelkast, magnetron, oven, kleine vaatwasser en wasmachine. De kamer is ingericht met een bed, een stoel, een groot bureau, een boekenplank en een kledingkast.De huurprijs bedraagt ​​620EUR/maand zonder gas, elektriciteit water en inclusief snel internet. De kosten voor GWS worden op basis van gebruik in rekening gebracht. Waarborgsom bedraagt ​​één maandhuur.Verkeer en winkelen zijn redelijk goed. Er zijn tram 15, 1, 16,17 en bus 26, 23 in de buurt. AH, JUMBO,ALDI, ACTION bevinden zich op 300 meter. Kruidvat, BLOOKER, HEMA, etc zijn ongeveer 1kmInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oudemansstraat – 2522SM – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Oudemansstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 620
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oudemansstraat in Den Haag

Oudemansstraat in Den Haag via Kamernet
Oudemansstraat in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo