Tolhuis in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Tolhuis - 6537LS - Nijmegen beschikbaar per 2023-03-10 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 60 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Tolhuis - 6537LS - Nijmegen
Ben je opzoek naar een woning op een tijdelijke basis, bijv. tussen 6 en 12 maanden, dan misscchien is dit ruime en mooie appartement voor je. Die is voorzien van alle gemakken. Ingericht met 1-woon en 1-slaapkamer, eigen badkamer met toilet.Het gebouw is voorzien van een lift. Heeft bergingen: in de woning en kelder. Een balkon te ontspannen. Het gebouw is in een rustige buurt gelegen, dichtbij dukenburg centrum. Ongeveer 15 minuten met de bus naar Nijmegen CS. Met die fiets naar Radboud Universitiet of Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is circa 10-12 minuten. Geschikt voor werkende studenten en werkende die niet expat is want huursubsidie en registratie op het adres niet mogelijk zijn. Reden voor huur is werkopdracht buiten de regio.Als u interesse hebt en de huur voorwaarden aantrekkelijk genoeg voor je zijn, laat dan een bericht achter met een korte introductie over jezelf en je telefoon nummer. Ik zal mijn beste doen zo snel mogelijk je te berichten of bellen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Tolhuis – 6537LS – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Tolhuis en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1200
Aantal m2 – 60
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Tolhuis in Nijmegen

Tolhuis in Nijmegen via Kamernet
Tolhuis in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo