Peizerweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Peizerweg - 9726JD - Groningen beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Peizerweg - 9726JD - Groningen
Aan de Peizerweg zoeken wij een gezellige huisgenoot. We wonen momenteel met 3 man, maar zoeken een vierde persoon (man). Ons huis zit vlakbij het hoofdstation (3 min fietsen) en dichtbij het centrum (8 min fietsen).De grote kamer heeft ook nog eens een mooi dakterras, wat perfect is voor de warme zomerdagen. We zoeken een student of werkende student die sociaal, verzorgd en 22+ is. We zoeken helaas geen internationals.Zoek jij een nieuwe plek in Groningen om te studeren en/of te werken en wil jij graag gezelligheid om je heen? Reageer dan op dit bericht en wie weet wordt jij onze nieuwe huisgenoot. P.s. In de periode van 1 mei t/m 30 juni zoeken wij ook nog een onderhuurder. Hiervan bedraagt de prijs p/m €462,08Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Peizerweg – 9726JD – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Peizerweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 671
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Peizerweg in Groningen

Peizerweg in Groningen via Kamernet
Peizerweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo