Pleinweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Pleinweg - 3083EP - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 105 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Pleinweg - 3083EP - Rotterdam
Ben je een leuke, spontane en werkende meid/vrouw? en op zoek naar een fijn plekje in Rotterdam? Dan zoeken wij jou! DIRECT TE HUUR: RUIME LEUKE KAMER (17 pf 25 m2 M2) MET BALKON TE HUUR IN ROTTERDAM TARWEWIJK.., 13 MIN NAAR HET CENTRUM, WONING (105 M2) IS VOORZIEN TWEE ZONNIGE BALKONS, EEN NETTE BADKAMER MET BAD EN DOUCHE, TWEE TOILETTEN, NIEUWE CV-COMBIKETEL, EEN NETTE VLOER, DUBBELGLAS. IN DE KEUKEN (21 M2) IS er een GASFORNUIS, WATERKOKER, twee IJSKASTen , VRIEZER AFZUIGKAP, COMBI-MAGNETRON, VAATWASSER, AIRFRYER. PANNEN BESTEK BORDEN ETC ZIJN OOK AANWEZIG. Ook een WASMACHINE s AANWEZIG. DE WONING IS OP LOOPAFSTAND VAN WINKELCENTRA MET DIVERSE WINKELS VOOR DAGELIJKSE BOODSCHAPPEN, RESTAURANTJES EN OPENBAAR VERVOER. TREINSTATION IS OOK HEEL DICHTBIJ. UITERAARD WORDT ALLES OFFICIEEL GEDAAN MET HUISVESTINGSVERGUNNING, EEN CONTRACT EN INSCHRIJVING. DE HUUR IS 675 EURO PER KAMER met een BORG van 1,5 MAAND. WE VRAGEN VOOR HET TEKENEN VAN HET CONTRACT EEN COPIE ID, WERKGEVERSVERKARING, EEN ARBEIDERSCONTRACT EN OM WAT FINANCIËLE GEGEVENS. NETTE, WERKENDE VROUWELIJKE PERSONEN HEBBEN DE VOORKEUR. I‘M SORRT GUYS LAAT EEN LEUK BERICHTJE ACHTER BIJ INTERESSE en wordt vervolgd.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Pleinweg – 3083EP – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Pleinweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 105
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Pleinweg in Rotterdam

Pleinweg in Rotterdam via Kamernet
Pleinweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo